2015. május 28., csütörtök

[Japán hírek] 2015.05.28. Kim Jae Joong megtanulja a szemmel való kifejezésének hatalmát Triangle/ A háromszög c. sorozatában

 A Yumiuri Shimbun
Erőteljes hatású, igéző énekhang, és mindenek fölött szemet gyönyörködtetően néz a  dél-koreai vad szupersztár Kim Jae Joong.
 Kim megjelent az esti kiadásában a The Yumiuri Shimbun május 13-án, nem csak hogy minden példányban  el kelt az újságárusoknál, de az árukészlet Yumiuri Shimbun irodában is eltűnt a nap végére.
Miután régóta sikeres, mint énekes, Kim kitárja szárnyait a színészet felé, az első főszerepét a TV drámában kapta  tavaly. A show, az úgynevezett "Triangle" c sorozatban rájött, hogy fontos a szemmel való kifejezés.
"Ha mindig jönnek hasonló mozgások, akkor a közönség nem fog unatkozni. Szóval, én jártatom a szemem "-  mondta JJ 29 évesen.
Született Dél-Koreában 1986-ban, Kim debütált a showbiznisz világában 2004-ben   TVXQ  fiú banda tagjaként, úgynevezett Tohoshinki néven  japánban.  2010 óta  aktív  háromtagú JYJ tagjaként, valamint  szólókarrierbe is belevágott.
* * *

Source:  The Japan News ; ;
Shared by: Kim Jae Joong Hungary 김재중 헝가리



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése