2015. szeptember 23., szerda

[INFO] 2015.09.20. 2015 Korea Szárazföldi Erők Fesztivál - PFC Kim Jaejoong






A Koreai Köztársaság Szárazföldi Erők a 13. éves fesztivált fogja megtartani október 2.-án Gyeryong-város Choongnam, Dél-Koreában.

A Szárazföldi Erők Fesztivál, vagy a Gyeryong Katonai Kulturális Fesztivál az egyik legnagyobb fesztiválja Dél-Koreának. Az idén várhatóan több mint 1 millió embert várnak az eseményre, amelyen a dél-koreai emberek és a katonai erők megünneplik a fegyverszünet 62.évfordulóját. Több tucat harci jármű (a levegőben és a szárazföldön) fog felvonulni. A dél-koreai katonai történelem és a jelenlegi technológiája jelenik meg, valamint egyéb mutatványokat mutatnak meg a nagyközönség számára.

Többek között az idolok / katonai zenészek, akiket meghallgattak azért, hogy részt vegyen a fesztiválon, azok közül csak 6-ot választottak ki, és Kim Jaejoong az egyik közölük. A kijelölt katonáknak egy intenzív képzés zajlik. A Szárazföldi Erők Főkapitánysága megtalálható: Gyeryong város - Choongnam.

A Szárazföldi Erők Fesztivál előadásainak menetrendjében nem tudni biztosra, hogy melyik nap fog fellépni, szerepelni PFC Kim Jaejoong és a többi 5 kiválasztott katona. Azt beszélik, hogy Kim Jaejoong ott lesz a megnyitón október 2-án, de ezt még nem erősítették meg hivatalosan.

Hivatalos oldal angolul:http://www.armyfest.or.kr/english/hivatalos honlapja koreaiul: http://www.armyfest.or.kr/

PFC Kim Jaejoong részt vesz a 6. CISM World Games-Korea eseményen.



A Nemzetközi Katonai Sport Tanács (CISM) az egyik legnagyobb multidiszciplináris szervezet a világon. Ők szerveznek különböző sporteseményeket a fegyveres erőknek a tagországoknak. A katonák, akik korábban már találkoztak a harctéren, már most   barátságosak a sportpályán. 
A végső cél az, hogy ezzel a sport eseménnyel, hogy hozzájáruljanak a világbékéhez. 
Dátum: 2015/10/02 ~10.11 
Helyszín: KAFAC Sports Complex 
Kapacitás:Körülbelül 12.000 ember számára


  • Szeptember 1-én, csak 2 katonát választottak ki, hogy énekeljennek a 6. CISM World Games-Korea, az egyiőjük ezek közül PFC Kim Jaejoong ^^ 
    Miután ezt az információt nem tártak fel a koreai rajongótábora, a legdrágább jegyek nyitó és záró ünnepségén CISM Világjátékok-Korea volt, elfogyott !.

  • Szeptember 11-én PFC Kim Jaejoong kétszer jelenik meg CISM Világjátékok Finale kell megünneplésén október 11.-én: 
    - ünnepség kezdetén a színpadon, 
    - és későbbi részében a fő ünnepségen.
Jegyeket itt lehet megvásárolni: Interpark

Forrás: KJJ DC Gall; korea2015mwgc; JYJ3






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése