2015. április 2., csütörtök

[SZÁMLÁLÓ +INFO] 2015.04.02. 639 2.nap - Katonai szolgálat + Training Center or Boot Camp






JJ jelenlegi tartózkodási helye: a Training Center or Boot Camp.
Eszik is, de úgy néz ki, hogy az étkezés során, kényelmetlenül érzi magát, mert mindenki őt nézi.
Úgy néz ki boldog, ugyanabban az időben mindenki azt mondja, hogy annyira szép, jóképű...
Sokat beszél a többi gyakornokkal.

Egy film, amely bemutatja hogy mi történik a tréning centerben, ez vár a mi Jaejoongunkra is.
Először jön az 5 hetes kiképzés. Az első három napon, az új tagok megkapják a kellékeket. Ezek a kellékek: az egységes, csizma, és a ruha. A gyakorlatban a katonák számára a képzési központ általában megengedi, hogy legyen egy tartalék szemüveg, egy óra, egy kis készpénz.
Az újoncok a személyes tárgyakat - általában a ruhákat, amelyekben bejönnek a Boot Camp -ba becsomagolják, és visszaküldik a szüleiknek.
Újoncok megkapják a fizikai edzést.Rendkívül ritka, de hazaküldik ebben a szakaszban az olyanokat, akiknek egészségügyileg jelentősen romlott az alábbi tervezet jogosultsági idő között
Ezután az új tagoknak egy vizsgán kell átesniük, amely meghatározná a specialitását,hogy milyen katona legyen. Ennek alapja főiskolai, karrier háttér, stb, tudományos szempontból fontos a matematika tüzérség esetében.
Ezután az új tagokat felkészítik mint katonákat. Megkapják a fegyvereket, megtanulják, hogyan kell lőni puskával, és dobni a gránátokat. Megtanulják, hogyan kell menetelni és járőrözni, stb , hogyan kell használni a veszélyes anyagokat, maszkokat és könnygáz elleni védekezést.Megtanulják, hogyan kell ásni árkokat megtanulni az elsősegélynyújtást, stb.
Öt hét után ezeket a katonákat kirendelik a bázisokra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése