2015. július 3., péntek

[INFO] 2015.07.01 JYJ kiállítás és Fan Meeting augusztusban


 


JYJ tagság Hét
 [Wiki KPOP = Yang, JA YOUNG Editor]JYJ Membership Week  Fotó : Cjes 


JYJ fan kiállítás lesz idén.

C-jes Entertainment bejelentette, hogy <2015 JYJ Membership Week> fog tartani a Seoul Művészeti Múzeumban, Jongro-gu augusztus 17-től 30-ig. Ez a két hetes kiállítást rendezik meg  ‘Time…will have to keep going on’  a cím alatt.


Az esemény magába foglalja:


  • JYJ fotókiállítás JYJ kiadatlan fotóit,  dráma forgatási jelenetek,  kiadatlan album darabok és koncert mögötti jelenet képeket lehet majd megtekinteni.
  •  Fan találkozó  Park Yoochun-nal és Kim Junsu-val  lesz egy különleges fan találkozó, amelyen többek között játékok, talk show, és a dalokból fognak állni. A fan találkozó  Jamsil Indoor Gymnastic Stadium  augusztus 25.-én kerül  megrendezésre. 

Sajnos Kim Jae Joong a katonai szolgálatának teljesítése miatt nem lesz jelen, de a Róla készült képek (forgatási jelenetek, koncert képek stb) is láthatóak lesznek a kiállításon.

Idén rendezik meg a 4. JYJ emlék kiállítást, amely  hatalmas szeretet, érdeklődést kapott, hiszen először indult 2012-ben.

 Az első évben a kiállításra a  külföldiek  is eljöttek  Dél-Koreában, ez az egyszeri esemény a figyelem középpontjává vált és 20.000 rajongót vonzott a három egymást követő évben.



Megosztotta: Kim Jae Joong Hungary 김재중 헝가리

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése