2015. június 4., csütörtök

[NEWS] 2015.05.31. Az Öt leghíresebb K-Pop 4D Idol


Ha K-pop, akkor valószínű már hallott arról, hogy valakinek  "4D személyisége" van.  Alapjában véve ez azt jelenti, hogy ha csak egy kicsit furcsa, furcsa, kissé fura, vagy "ki-é ez a világ. ". 
Ahelyett, hogy ezt a szabályt sértésnek tulajdonítjuk, le kell szögezni, hogy azonban ennek valójában nem más a célja, mint a bókolás! A 4D személyiséggel rendelkező emberek általában kreatívak, magabiztosak, és általában hozza a nevetést, a szórakozást magaköré. 
Minden együttesben megtalálható a 4D személyiség,  nézzük meg az  5 leghíresebb K-POP 4D Idoloket:
1. Park Bom  ( 2NE1)

2. Heechul  (Super Junior)
 Heecul és JJ


3. Eric Mun  (Shinhwa)


4.  Lay (EXO)

5. Jaejoong  (JYJ)


Jaejoong már rég ismert  vicces 4D személyiség. Elég gyakran megjeleníti a sok airheaded viselkedését. 
Jaejoong teljesen elfogadja az ő egyedi viselkedési stílusát. Lehet, hogy egy kicsit furcsa, de ez teljesen rendben van vele. Amellett, hogy a többi  viselkedése túlvilági, más jellegű, tud lenni szuper közvetlen és őszinte, de tud teljesen "puhán" finoman beszélni. Például: egyszer azt mondta egy lánynak a koncerten (nagyon udvariasan, nem bunkó stílusban), hogy a mellei  igazán nagyok. ..
Egy másik  tény pedig az, hogy  Jaejoong szeret fotózni, de valóban véletlenszerű módon. Az tény, hogy mindent lefotóz, levideózz, ami éppenséggel érdekli..
Jaejoong az  biztos, hogy mi így szeretünk :)

Source: soompi.com;
Photo Cr: Weibo; allkpop; ericmun;  kfashionista;
Shared by: Kim Jae Joong Hungary 김재중 헝가리



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése