2015. november 8., vasárnap

[HÍREK+KÉPEK+VIDEÓ]2015.10.02. Jaejoong és Yunho a 13. Szárazföldi Erő Fesztiválon


6 év telt el a könnyeket ejtő TVXQ/DBSK felbomlása óta. A fiúk szintén 6 éve nem  is találkoztak egymással.
Közben 2009-től minden régi DBSK rajongó abban reménykedik, hogy az öt tag minden lehetséges körülmények között újra együtt lesz a jövőben, együtt fognak énekelni a színpadon úgy mint annak idején.
Sajnos erre nagyon nincs esély teljesen 2015 október 2-án történő  katonai eseményig. Az esemény előtt már jóval felröppentek a hírek miszerint Yunho és Jaejoong  egy eseményen fognak részt venni, Yoochun kivételével, aki nem lesz jelen. Ettől kezdve minden reménykedő fan alig várta október 2-át, hogy megnézhesse kedvenceit bízva abban, hogy a két fiú együtt fog fellépni a színpadra, és bízva az új kezdetekben. Ez a katonai esemény nem más mint a 13. Szárazföldi Erők Fesztivál, amelynek a megnyitó ünnepségén mindkét fiú részt vett. A fesztiválon ott lévő rajongók képei és videó felvételeik által bebizonyosodott, hogy Yunho és Jaejoong nem csak részt vettek, látták egymást, hanem beszélgettek, kapcsolatba léptek egymással.
 A nap folyamán készült fotók és videók láttán fény derül arra is, hogy a szünetben Jaejoong és Yunho egy sátor alatt voltak, beszélgettek egymás szüleivel, stb. Körülöttük harmonikus volt a légkör, nem utalt semmi sem arra, hogy számukra kínos lenne ez a helyzet. Miért is lenne az? Véleményem szerint örülhettek egymásnak, hiszen ennél nagyobb bizonyíték nem kell arra vonatkozóan, hogy az 5 fiú között valóban nem volt  konfliktus.

Képek és videó felvételek:

Yunho fent a színpadon, Jaejoong lent énekel.
Yunho mosolyog és megtapsolja Jaejoong előadását.






A sátor alatt:


Jaejoong Yunho édesapjával beszélget








Jaejoong testvére a gyermekével Yunho társaságában


Videók:

Yunjae music által:
https://youtu.be/M3pmwda_-WI

The Best English song által:



Képek: címkézett
Videók:Yunjae music; The Best English song;
Források: dkpopnews 1;Koreaboo ; Dkpopnews2





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése