2017. augusztus 16., szerda

[Hírek] 2017.04.11. C-jeS reagált JYJ korábbi SM szolga szerződésével kapcsolatos pletykára.


Azt tudjuk, hogy 2009 júliusában a 3 fiú Jaejoong, Yoochun, Junsu pert indított az SM ellen. Végül a kétfél 2012-ben megállapodott.
Ez ügy kapcsán a közelmúltban az interneten pletykák kaptak szárnyra. 
Állítólag fényderült olyan dokumentumokra, ami alapján az a következtetés vonható le, hogy a szolga szerződéssel kapcsolatos állítások hamisak.
(Érdekes, hogy mostanában került elő ez a bizonyos dokumentum. Hol lapult eddig a fiókban?)
C-jeS nyilatkozott ez ügyben a hivatalos honlapján. Ahol a C-jeS beszámolt a bírósági eljárásról JYJ és SM között.
Az SM intézkedett az ügyben, hogy JYJ semmilyen zenei produkciós cégekkel, koncert ügynökségekel ne tudjanak szerződést kötni. TV-ben, élőműsorokban, filmekben ne szerepelhessenek, albumuk ne jelenjen meg.
Egyesek a neten azt terjesztik, hogy JYJ és az SM szerződése nem volt tisztességtelen azon az alapon, hogy az SM JYJ-nak kisebb összeget fizetett, mint amit JYJ igényelt. Az SM nem fizetett semmit. 2009-ben elkezdődött a per. A 3 fiú vállalta, hogy csökkenti az összeget, hogy a vita minnél hamarabb rendeződjön. Mivel tartottak attól, hogy az elhúzódó pereskedés csak idő és pénz pazarlás lesz, és ami lehetetlenné tenné JYJ-t, hogy részt vegyen a szórakozó iparban a peres időszakban.
Mások szerint a szerződés nem szólt 13 évre csak 8-ra.
A pletykák sok port felkavartak az interneten. Mindenkinek van véleménye ezzel kapcsolatban.
Érdekes, hogy C-jeS szárnyai alatt a 3 fiú bukszája jelentősen megdagadt, míg az SM időszakra nem mondható el. Sőt egyátalán..
Azt nem tudom, hogy mi értelme ezeknek a pletykáknak, de az bizti, hogy az SM három aranyat kapírgáló kakast veszített el. Akik most már nem nekik kapírgálják ki a gyémántfélkrajcárt, hanem maguknak.
C-jeS kijelentette, hogy jogi lépéseket fognak tenni azok ellen, akik alaptalan pletykákat terjesztenek ez ügyben.
Megosztotta:
Kim Jae Joong Hungary 김재중 헝가리
Kim Xiah Junsu Hungary 김시아준수 헝가리
Park Yoochun Hungary- 박유천 헝가리
~Cimbi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése