2017. augusztus 16., szerda

[Hírek] 2017 Jaejoong meglátogatott egy rajongót -"Harper Bazaar " japán divat magazin





[TRANS] 2017.04.04. JYJ Kim Jaejoong meglátogatott egy rajongót, aki éppen a kórházban kritikus állapotban fekszik

Kim Jaejoong (JYJ) meglátogatott Ms. Raphiphorn Nasaarn, becenevén Min nevezetű lányt, aki még mindig kritikus állapotban fekszik a kórházban Dél-Koreában. Jaejoong fogta a kezét, és imádkozott érte a gyors gyógyulásáért. Jaejoong adományozott 20 millió won (kb 650.000 THB) A lány apja Mr. Theerapong Nasaarn és Jaejoong meglátogatta őt a kórházban.
Min szereti a k-popot, és egy lelkes rajongója a JYJ-nak, és legfőképpeng Kim Jaejoongnak. Amikor Jaejoong koncertet tartott Bangkokban márciusban, a lány is ott volt. Kim Jaejoong hallotta a híreket, hogy az egyik rajongó összeesett és kómába esett. Meglátogatta a lányt és következő napon repült vissza a tajvani állomásra az ázsiai turné koncert véget.
Lee ilwoo, a Koreai Entertainment Management Association rendező a következőket nyilatkozta Jaejoong látogatásával kapcsolatban: Kim Jaejoong és a JYJ tagjai nem szeretnék, hogy a koreai sajtó / riporterek tudjanak a látogatásról. Mr. Lee elmondta azt is hogy „Kim Jaejoong azt mondta,az ő rajongói. nélkül nem lenne ott ahol van ma,és csak segíteni szeretne a rajongón. Ez minden.
Kim Jaejoong-gal fotózkodtak, és a lány apja, elkérte a a képet, hogy a lánya, amikor visszanyeri eszméletét megtudja neki mutatni.
Forrás: The Bridges Magazine
Megosztotta: Kim Jae Joong Hungary 김재중 헝가리
Cimbi


Kim Jae Joong Hungary 김재중 헝가리 fényképe.






[Hírek]2017.04.06. Kim Jaejoong a "Harper Bazaar " japán divat magazin borítóján szerepel + egy interjú Jaejoong-gal.
Az interjúban Jaejoong őszintén nyilatkozik a szeretetéről, az ő elkötelezett rajongói felé. Ami nem meglepő, hiszen a közelmúltban meglátogatott egy rajongót, aki kómába eset.
Elmondja azt is, hogy miután befejezte katonai szolgálatát,miért is indult neki rögtön egy ázsiai turnéhoz. Az oka egyszerű. Azért, hogy megköszönje a rajongóknak a hosszú várakozást,és azt támogattást, amely neki erőt adott odabent a katonaságnál. Nyilatkozott arról, hogy képes volt létrehozni egy erősebb köteléket a a rajongókkal.
Eközben Jaejoong sikeresen befejezte az ázsiai turnéját április 1-jén. Összesen 9 országba utaztak és több mint tízezer rajongó volt jelen. Jaejoong jelenleg szünetet tart, és készül a következő projektre.
Szeretne kapcsolatban lenni a fanokkal ezért megint kisebb turnékra készül.
A „Harper Bazaar” Japán professzionális újságárusoknál április 20-án lesz elérhető, addig elő lehet rendelni. Az újság nyáron jelenik meg.
Forrás: Chosun Naver; allkpop
Megosztotta: Kim Jae Joong Hungary 김재중 헝가리
~Cimbi


[INFO] 2017.04.08. Jaejoong megnyerte a „Legjobb férfi előadó” (Korea) ba YinYueTai V-Chart díjat!
Az 5. V-chart Awards (host: YinYueTai) - Legjobb férfi előadó nyertesek:
Kína: Zhang Yixing 
Hong Kong & Tajvan: Jay Chou
Europe & US: Justin Bieber
-Korea: Kim Jaejoong
Japán: Akanishi Jin
Forrás: 韩流音悦Tai 1 , 2 ; @KJJ_VotingTeam
Megosztotta: Kim Jae Joong Hungary 김재중 헝가리










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése