2015. február 6., péntek

[NEWS] 2015.02.04. Kim Jae Joong nemzetközi rajongók küldenek ajándékot, "Spy - Dráma" forgatásra









Kim Jae-Joong  nemzetközi rajongók mutatják meg a lelkes reakcióikat az ő " Spy - Dráma "-ban való megjelenésén.

A  Fülöp-szigetek, Hong Kong, és a  közel-keleti országokból származó  rajongók küldenek meleg ételeket és kávét számára, valamint a személyzetnek, akik keményen dolgoznak a hideg időjárás során. A rajongói támogatás még keményebb munkára ösztönözte a felvidult  személyzetet a forgatáson.
Kim Jae-Joong is kapott már robbanásveszélyes támogatást a nemzetközi rajongóktól Kína, Japán és Tajvan, amikor a korábban megjelent " Protect the Boss "," Dr. JIN ',' Triangle - Dráma ". A szívből jövő támogatás " Spy - Dráma " szereplése és a rajongói ismét bebizonyította a népszerűségét, mint a Hallyu csillagként.
Netizen mondta, " Kim Jae-Joong érezhetően teljes mértékben támogatta köszönhetően a globális rajongóknak ". " Kim Jae-Joong, úgy tűnik, igazán népszerű Koreán kívül is "," Én élvezem ' Spy - Dráma"-t, kérjük a további jó munkát a többi epizódhoz", és így tovább.
Spy - Dráma egy családi kém dráma, amely ábrázolja a történet ex-kém anya, aki kockáztatja az életét, hogy megvédje őt NIS ügynök fiát.
Source: newsenhancinema
Shared by: Kim Jae Joong Hungary 김재중 헝가













Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése