2015. június 12., péntek

[INFO] 2015.06.12. A rendes katonai szabadságot törölték Kim Hyun Joong, Choi Jin Hyujk, Kim Jae Joong és Park Ji Bin számára


A nemrégiben kitört MERS (Közel-Kelet Respiratory Syndrome) fertőzés miatt, Koreában felfüggesztették a katonai szabadságot minden katonának.





Kim Jae Joong, Choi Jin Hyuk, Kim Hyun Joong és Park Ji Bin
Ezek énekesek és k-dráma szereplők nem lesznek képesek arra, hogy megtudják látogatni a családot és a barátokat egy ideig.
Az új szabályok azt is jelentik, hogy a családnak és a barátoknak nem szabad megengedni azt, hogy részt vegyenek a besorozási katonai szertartásokon. Azoknak a katonáknak a hozzátartozóinak, akik alapkiképzésben vesznek részt.



Kim Hyun Joong és Park Ji Bin jelenleg az alapképzésben vesz részt.
A szabadság felfüggesztés mellett a MERS járvány érintette a szórakoztató ipart is Koreában. Fan rendezvényeket, sajtótájékoztatókat és koncerteket töröltek annak érdekében, hogy megállítsák a betegség terjedését, amely eredetileg Szaúd-Arábiából ered.
A gyártó cégek mögött két k-filmet már törölt eseményekről.
K-pop  ban EXO és BT is lerövidíti a tevékenységét.
EXO törölt egy  a divatmárka SPAO június 7-én és határozatlan időre elhalasztották a koncertet Busan június 10. Jegyeket  visszatérítik minden rajongónak.
BTS fiú banda követte a példájukat és eltörölték a második évfordulós fan találkozót, amelyt június 13.-ra terveztek.
Más művész is szintén törölték a közelgő koncerteket, hivatkozva biztonsági okokra. 
Azonban TVXQ tovább folytatja a koncertet az Olimpiai Stadionban a tervek szerint június 13-án és 14.-én. SM Entertainment különleges óvintézkedéseket tesz, fertőtleníti a koncert helyszínét. Rajongók azt mondják maszkot viselnek, és használják a kézfertőtlenítőt.
2400 iskolát továbbra is zárva tartanak és két klinikát a közelmúltban lezártak.
Forrás: kdramastars
 Megosztotta:Kim Jae Joong Hungary 김재중 헝가리




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése